Határidők és feltételek

Beszerzés

Egy rendelés leadását követően, az telefon beszélgetés révén kerül megerősítésre, a vásárlónak pedig lehetősége van a rendelés tartalmának a módosítására.

Azon termékek esetében amelyek a vevő megrendelésére kerülnek elkészítésre (rendelésre gyártott autó védőhuzat), a vevőnek lehetősége van 2 munkanapon belül a rendelés módosítására, ezen határidő után a rendelés kivitelezésre fog kerülni.

Az L.C.A. Automotive K.F.T. által üzemeltetett internetes oldalon keresztül leadott rendelések a távolsági szerződés kötés szabályainak vannak alávetve. Az L.C.A. Automotive K.F.T.-nek eladói minősége, a kliensnek pedig aki leadja a rendelést vevői minősége van.

Árak

Az összes árak magukban foglalják az ÁFÁ-t is, a szállítási költségek pedig alább vannak feltüntetve. Fenntartjuk magunknak az árak módosításainak jogát, az árfolyam módosulásának és a méteráruk világpiaci helyzetének a függvényében.

Garanciák

 Az L.C.A Automotive K.F.T. által forgalmazott összes termékek összhangban vannak az alapanyaggyártok megfelelőségi nyilatkozataival, a területen alkalmazott szabványokkal és a belső normativákkal, valamint a vásárló által meghatározott követelményekkel / a jóvá hagyott rendelésekben.

Az L.C.A Automotive K.F.T. által eladott és kiszállított termékeknek nincsennek negatív hatással a természetre és kielégítik a technikai dokumentációban feltüntetett minőségi paramétereket.

Visszaküldés

A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát például, olyan termék esetében, mely nem előre legyártott, hanem személyre szabottan a fogyasztónak, megrendelésére készült;


Abban az esetben ha a termék nem felel meg a rendelésben meghatározott feltételeknek az L.C.A. Automotiv K.F.T. köteles, hogy a terméket a módosítása vagy a cseréje révén a rendelésben meghatározott követelményeknek megfelelővé tennie, ha ez a dolog nem kivitelezhető a vevőnek lehetősége van a termék visszaküldésére, ezt követően visszakapván ennek a teljes ellenértékét.

Ebben az esetben az L.C.A. Automotive K.F.T. futárt küld a termék visszaszállítására, a szállítási költségeket pedig az L.C.A. Automotive K.F.T viseli.

A termék visszaküldésének feltételei:

1.      A román törvényeknek szerint, ha a termék a vevő által meghatározott követelményeknek megfelelően került kivitelezésre kivételt képeznek a visszaküldési feltételeknek.

2.      A többi termékek, amelyek nem a vevő megrendelése alapján készültek el, vissza küldhetőek a vevő írott kérelme alapján. Ezt a kérvényt a terméknek a tulajdonába való kerülésétől számított maximum 14 napon belül el kell készítenie.  A jogi személyek és a bejegyzett fizikai személyek nem részesülnek a 14 napos visszaküldési előnyben. Ebben az esetben a szállítási költségek a vevőt terhelik. A vevő felelős az L.C.A. Automotive K.F.T. részére visszaküldésre kerülő termékek elvesztéséért vagy károsodásaiért.  A visszaküldés címe elérhető a Kapcsolat szekcióban. A visszaküldést befejezettnek tekintjük miután a visszaküldött termékek átvételre és megvizsgálásra kerültek. A visszaküldési esemény befejezése után a pénz 10 napon belül lesz visszaszolgáltatva.

A termékek vissza nem küldése, megfelelően a fentiekben emlitett határidők és feltételek szerint és az érvényes visszaküldési időszakban, egyenértékűnek tekintendő a termékek elfogadásával.

ÁFA mentesen az EU-s cégeknek

 Azok a cégek amelyek, bármely Romániától különbőző Európai Unióhoz tartozó országban ÁFA fizetőként be vannak jelentve és akik be tudnak mutatni egy érvényesen bejegyzett ÁFA fizetési számot az E.U. modell szerint nem kell, hogy ÁFÁ fizessenek. Az internetes oldalon található árak az ÁFÁ-t magukba foglalva vannak feltüntetve, a számlát pedig az ÁFA 20%-os értékével – amely jelenleg érvényes Romániában - csökkentve fogjuk kiállítani. A kézbesítés a cég címére fog történi.

Annak ellenőrzésére, hogy egy ÁFA fizető bejegyzési szám érvényes-e, az alábbi kapcsolatot révén konzultálható:

Banki átutalás

A pénzt át tudja utalni közvetlenül a mi bankszámlánkra. Az összeget 5 napon belül egy összegben kell kifizetnie, ellenkező esetben az Ön rendelése érvényét veszti. Amikor egy kifizetést eszközölnek, mindig tüntessék fel az Önök rendelésének a számát. A raktáron lévő termékeket azonnal fogjuk küldeni vagy gyártásba adjuk azokat amelyek rendelés alapján kerülnek elkészítésre.

Online fizetés

Fizess PayPal-al és tudd nagyobb biztonságban pénzügyi és vásárlási információidat! 

 A PayPal egyedülálló rugalmasságot biztosít számodra, fizess PayPal egyenlegedről  vagy közvetlenül a bankkártyádról.

 Fizess PayPal-al és tudd nagyobb biztonságban pénzügyi és vásárlási információidat! Biztonságosan intézheted pénzügyeidet interneten keresztül, hiszen nem kell többé idegeneknek megadnod pénzügyi adataidat!

A szállításkor keletkezett károsodások

A termékek látható károsodásait közölni kell közvetlenül GLS-el, a küldemény megérkezésekor. A szállítás közben keletkezett rejtett károsodűsokat közölni kell a GLS-el, azzonnal ahogyan ezeket felfedeztük.

A vevő által át nem vett és a részünkre vissza kerülő termékek

A megrendelt és kifizetett termékek részére, amelyeket nem vesznek át vagy a részünkre vissza kerülnek, mert a vevő többszöri kézbesítési megkeresési kísérlet után sem volt megtalálható, megállapításra kerül egy ügykezelési illeték, amely egyenlő a szállítási költségekkel.

Személyes adatok bizalmas kezelése

Egy rendelés leadását vagy Ön, mint vevőként történt nyilvántartásba vételét követően, a vállalkozás jogot tart fenn a személyes jellegű adatokat tárolására. A vevő elfogadja ezen információk megadását, mivel ezek szükségesek a rendelés véglegesítéséhez és optimális rendelkezéséhez valamint minőségi szolgáltatás nyújtásához. Az L.C.A. Automotive KFT kötelezi magát, hogy ezen személyes információk egyikét sem adja ki egy harmadik fél számára. A román törvénykezés követelményeinek megfelelően a személyek védelmet illetően, a személyi jellegű adatok feldolgozását és ezen adatok szabad mozgását tekintve, módosítva és kibővítve, az L.C.A. Automotive KFT köteles az Ön által megadott személyes adatokat biztonsági feltételek mellett kezelni és csak a megjelölt célokra felhasználni.

Szellemi és ipari tulajdonjog

Az L.C.A. Automotive KFT, tulajdonában lévő internetes oldalak tartalma (lógok, álló képek, mozgó képek, stilizált bemutatások, szöveg és /vagy média tartalom, stb.) nem használható és / vagy nem tehető közzé csak az L.C.A. Automotive KFT írott kifejezett jóváhagyásával.

 

Elérhetőségi információk

L.C.A. AUTOMOTIVE KFT, román jogi személy, amelynek székhelye Románia, Arad, Csiki Gergely utca 3 szám. 1 lakás, Kereskedelmi Nyilvántartási száma J02/388/25.02.2005,  egyedi adó bejegyzési száma RO17291567.

Tel. +40721555584  e-mail: office @ huse.ro

L.C.A. Automotive KFT a következő web területek tulajdonosa:

www.huse.ro, www.huzatok.hu, www.coprisedili-auto.it

Az L.C.A. Automotive KFT tulajdonában lévő internetes oldalak Határidői és Feltételei akármikor módosíthatóak az L.C.A. Automotive KFT által, ezeket a megjelentetésüktől kezdődően be kell tartaniuk az ügyfeleknek / a vevőknek. A Határidők és Feltételek elfogadását az oldalon lévő megfelelő checkbox kipipálásával erősíthetjük meg.


Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

A jelen szabályzat célja, hogy rögzítse az  LCA Automotive SRL  által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Társaság adatvédelmi és adatkezelési politikáját. Személyes adatok alatt, minden olyan információt ertunk, melyett ezen a honlapon keresztül, gyűjtöttunk,  egy azonosított vagy azonosítható  természetes  személytol.

Összegyűjtött  személyes adatok a következők: Név, Email cím, Telefonszám, Cím, bankszamla szam.

 

Az adatkezelés célja

Az oldalunkon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. A hozzájárulást az Érintett az egyes adatkezelések tekintetében a webboldal használatával, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg, az online rendeles leadasa altal.

Személyes adatok harmadik személynek történő kiadása

Az összegyűjtött adatokat a futárszolgálatnak kozolojuk, aki a megrendelt termékeket kiszállítja.

Ezek az adatok felhasználhatók: követelések behajtása esetén is, a követelések harmadik személy részére történő  átruházás esetében, valamint hatóságok számára.

 

 

A személyes adatok feldolgozásának időtartama


A személyes adatok feldolgozása a megrendelés elküldéséig történik. 
Miután megrendelését elküldtük, az adatokat olyan időszakra tároljuk, amely nem haladja meg a feldolgozás céljának eléréséhez szükséges időt.

 

Az érintett személy jogai


Az érintett személynek joga van ahhoz, hogy az üzemeltetőtől megerősítést szerezzen arról, hogy az őt érintő személyes adatokat feldolgozzák vagy sem.

Az érintett személynek joga van a rá vonatkozó pontatlan személyes adatok helyesbítéséhez. Jogosult továbbá a hiányos személyes adatok kitöltésehez


Az érintett személynek joga van a személyes adatok törléséhez és az L.C.A. Az Automotive SRL köteles törölni ezeket az adatokat.

 

Adatbiztonsági intézkedések

 

Az LCA Automotive SRL  alkalmazi fogja a szükséges szervezeti intézkedéseket a személyes adatok biztonságának biztosítása érdekében, 
a véletlen vagy jogellenes megsemmisítés, módosítás, közzététel vagy illetéktelen hozzáférés elleni védelemben.Ha további kérdései vannak a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az office@huzatok.hu e-mail cimen, vagy a 0621 204 0554 telefonszamon.